Paramparça 26. Bölüm Fragmnı izle 25 Mayıs Pazartesi

Paramparça 26. Bölüm Fragmanı özeti

Paramparça imkansız bir aşk dizisi günden güne reytinglerde rekor kırmaya devam eden dizinin 26. bölümünde nefesler yine tutulacak özkan amacına varıyor.
 Paramparça 26 Bölüm izle
Paramparça Yeni Bölüm izle

DİLARA'DAN RAHMİ BEYE BÜYÜK DARBE !

 Hazalı kullanıp Gülserene ve Cihana oyun oynayan Rahmi bey'in düzenlemiş olduğu çirkin oyunu ortaya çıkmıştı Cihan babasına hesap sormaya gittiğinde Babası Rahmi Bey kalp krizi geçirmişti.

Cihan bu oyunda suç ortağı olarak görmüş olduğu Dilara,kendini suçsuz olarak göstermek için Rahmi Bey’e  beklenmedik bir darbe atıyor.

 CİHAN VE DİLARA'YA MAHKEMEDE ŞOK

 Herkesin büyük bir merakla beklemiş olduğu,Cansu’nun velayet davasının günü gelmiştir.. Bu Davanın kolay geçeceğini düşünerek rahat davranan Cihan ve Dilara’yı mahkemede büyük bir şok bekliyor.

 CİHAN AŞKINI MI SEÇECEK EVLADINI MI !

Özkan’ın avukatı olan Candan  hakime söylemiş oldukları şeyler bir anda davanın seyrini değiştiriyor. Cihan kızı Cansu ve Gülseren arasında seçim yapmak zorunda.
Bu seçim Hazalı'da alakadar ediyor. Hazal yalıdan uzaklaşabilir....

Paramparça Yeni Bölüm Yayın günü: 25 Mayıs Pazartesi Saat: 20.30
Bu sayfayı beğenip destek olurmusunuz :

Yorum Gönder

Paramparça Dizi 2014 & 2016

Paramparça dizisi 2014 yılının son aylarında star tv ekranlarında yerini aldı. Paramparça bir aile dizisi her pazartesi sevenleri ekran başına kitliyor. Paramparça 3 kategoride geceyi 1. kapattı !
Paramparça dizi filmi izlenenlerden %10,68 reyting hakkını almıştır, %24,93 izlenme payı olarak görünü'nen Star tv dizisidir.

Paramparça Türkiye'nin En Fenomen Dizisi,A-B Sosyolog Ekonomik Statü’deyse %11-16 oy almıştır ve & 26,45 izlenme payı hakkını alarak her hafta milyonları ekran başına kilitlemeye devam ediyor.
Pazartesinin en çok seyredilen dizisi Paramparca her pazartesi akşamları, Canlı olarak Star tv yayını ile sitemizden Online izleyebilirsiniz. Bölüm bitiminden sonra Tek parça olarak sitemize en fazla 1 saat sonra eklenmekte.


Paramparça Dizi Oyuncuları, İlk defa dizide yer alan iki ünlü çift, paramparça'da bir arada star tv de buluştular..
Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay’ın başrollerini almış olduğu güzel dizide senaryosu aile üzerine çevrilmiştir. Farklı zamanda yaşanan 2 kaza ile yolları kaderleri kesişen bu 6 kişilik aile ayrılmaz bağlar ile birbirlerine bağlanma ve imkansız aşk konusu oluyor.
Paramparça, her Pazartesi akşamı saatler 20.30 Gösterdiğinde Star TV’de sizlerle.