Paramparça Son Bölüm İzle HD

Dilara Boşanmaya Engel olabilecek mi ?
Özkan’ı mapustan çıkararak onunla pazarlık yapan Dilara emeline erişiyor. Dilara Gülseren’in boşanmasını engellemek için sıra dışı şaşırtıcı bir plan yaptı.
 Cansu Hazal’ı tehdit etti !
 Nihayetinde Cansuy'la aynı okula gitmeyi muvaffak olan hazal cansuyla uğraşmaya başlar, Cansu hiç beklenmedik bir çıkış yapıyor yalıya geri döneceğini söyleyip Hazalı yalıdan göndermekle tehdit ediyor.
banner
paramparça son bölüm
Paramparça Son bölüm dizi izle
Son bölüm İzlemek için tıklayın:   Dizi izle Paramparça Son bölüm


Ozanın 18’inci yaşının doğum günü kutlaması geldi. Bütün ailenin bir arada toplanacağı gecede Dilara çevreye gösteriş olsun diye fırsatı değerlendirip sürpriz bir dogum günü partisi hazırlıyor. Özkan çaktırmadan gülserenin yeni evine giriyor !
Dilaradan baya bir etkilenen Özkan Gülserenin Bundan sonra kimseye eyvallahım yok lafıyla çileden çıkarıyor. Gülseren evde yalnız olduğu gece Keriman hanım büyük bir tekzip et haneye girmeyi muvaffak oluyor. Gülseren başına gelecekleri fark etmiş,Kerimana çıkıp gidermisin evimden diyor,fakat çok geç zira Özkan evin içine girmiştir.
  Paramparça Yeni bölüm 16. Mart Pazartesi 2015 Saat: 20.30
Bu sayfayı beğenip destek olurmusunuz :

Yorum Gönder

Paramparça Dizi 2014 & 2016

Paramparça dizisi 2014 yılının son aylarında star tv ekranlarında yerini aldı. Paramparça bir aile dizisi her pazartesi sevenleri ekran başına kitliyor. Paramparça 3 kategoride geceyi 1. kapattı !
Paramparça dizi filmi izlenenlerden %10,68 reyting hakkını almıştır, %24,93 izlenme payı olarak görünü'nen Star tv dizisidir.

Paramparça Türkiye'nin En Fenomen Dizisi,A-B Sosyolog Ekonomik Statü’deyse %11-16 oy almıştır ve & 26,45 izlenme payı hakkını alarak her hafta milyonları ekran başına kilitlemeye devam ediyor.
Pazartesinin en çok seyredilen dizisi Paramparca her pazartesi akşamları, Canlı olarak Star tv yayını ile sitemizden Online izleyebilirsiniz. Bölüm bitiminden sonra Tek parça olarak sitemize en fazla 1 saat sonra eklenmekte.


Paramparça Dizi Oyuncuları, İlk defa dizide yer alan iki ünlü çift, paramparça'da bir arada star tv de buluştular..
Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay’ın başrollerini almış olduğu güzel dizide senaryosu aile üzerine çevrilmiştir. Farklı zamanda yaşanan 2 kaza ile yolları kaderleri kesişen bu 6 kişilik aile ayrılmaz bağlar ile birbirlerine bağlanma ve imkansız aşk konusu oluyor.
Paramparça, her Pazartesi akşamı saatler 20.30 Gösterdiğinde Star TV’de sizlerle.