Paramparça Dizi Yeni Bölüm Fragmanı

banner
Paramparça dizisi fragmanı izle,Paramparça yeni bölüm fragmanı izle,Paramparça 30 mart 18. bölüm izle Star tv kanalında 1. bölümünden 18. bölümüne kadar merakla keyifle izlenen star tvnin fenomen dizisi her bölümleriyle daha çok izleyici kitlesi topluyor. Paramparça olan iki aile, Ve paramparca olan yüreklerin bir aşk hikayesi,Dizide farklı dünyaların insanı olarak tanışan iki aile arasında gerilim tırmanmaya devam ediyor. Gülsere'nin evine giden özkan asıl amacı kendini af ettirmekti yine başaramadı üstüne üstün yine başına bela aldı.

Gülseren hastanelik oldu 17. bölümde izlemiştik gülserenin durumu iyi fakat dilaranın resimleri göstermesi sebebiyle gülseren artık pes edip cansu'yu da bırakıp gitmişti, Cihan bey o resimdeki adamı getirerek cansuyla konuşturmuştu. Çünkü kızının yanlış düşünce şüphesi olacağı için evi terk eden gülseren cihan beyin yapmış olduğu iyilikle gülseren tekrar cansuyla beraber evde yaşamak için hem kızını hemde cihanı kırmıyor. Hazal yine durumsuzluk peşinde abisinin kitabını yırtıp denize attı, O kitapsa cansunun abisine hediye etmiş hatıra gibi bir şeydi. Dilara kardeşiyle bir olup cihanın üzerine oynuyor. Hazal'sa uyanıklık edip sırf cansuyu kızdırmak için erkek arkadaşına yakınlaşıyor. Erkek arkadaşının babasının arabasına binen hazal eve gitmek için yola koyulurlar o sırada arabanın önünü kesilir ve cansunun erkek arkadaşıyla babası vuruluyor. Hazal öldü mü ? Hazalın arabanın içinde olduğunu fark ettiler mi ? 30 mart Pazartesi akşam saat 20:30 18. Bölümü yayınlanacaktır.
Bu sayfayı beğenip destek olurmusunuz :

Yorum Gönder

Paramparça Dizi 2014 & 2016

Paramparça dizisi 2014 yılının son aylarında star tv ekranlarında yerini aldı. Paramparça bir aile dizisi her pazartesi sevenleri ekran başına kitliyor. Paramparça 3 kategoride geceyi 1. kapattı !
Paramparça dizi filmi izlenenlerden %10,68 reyting hakkını almıştır, %24,93 izlenme payı olarak görünü'nen Star tv dizisidir.

Paramparça Türkiye'nin En Fenomen Dizisi,A-B Sosyolog Ekonomik Statü’deyse %11-16 oy almıştır ve & 26,45 izlenme payı hakkını alarak her hafta milyonları ekran başına kilitlemeye devam ediyor.
Pazartesinin en çok seyredilen dizisi Paramparca her pazartesi akşamları, Canlı olarak Star tv yayını ile sitemizden Online izleyebilirsiniz. Bölüm bitiminden sonra Tek parça olarak sitemize en fazla 1 saat sonra eklenmekte.


Paramparça Dizi Oyuncuları, İlk defa dizide yer alan iki ünlü çift, paramparça'da bir arada star tv de buluştular..
Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay’ın başrollerini almış olduğu güzel dizide senaryosu aile üzerine çevrilmiştir. Farklı zamanda yaşanan 2 kaza ile yolları kaderleri kesişen bu 6 kişilik aile ayrılmaz bağlar ile birbirlerine bağlanma ve imkansız aşk konusu oluyor.
Paramparça, her Pazartesi akşamı saatler 20.30 Gösterdiğinde Star TV’de sizlerle.